Козацькі розваги - 2014

19 квітня в спортивному залі нашого технікуму пройшло військово-спортивне свято "Козацькі розваги" за участю студентів ІІІ курсів. Кожне відділення технікуму представляв окремий курінь: будівельне відділення - курінь "Золота булава", агрономічне - "Червона калина", організації виробництва, екології та гідромеліорації -"Козацька воля", а спеціальність "Експлуатація будівель і споруд" - "Січ - слава".

   На початку свята отамани доповіли про готовність куренів до змагань. І боротьба розпочалася. Незважаючи на велику кількість конкурсів, таких як "збирання гарбузів", "забивання цвяхів", "розпилювання колоди", "підняття бочки", "перекотиполе", "перетягування канату", "ловля риби", кожний учасник куреня достойно захищав честь свого відділення. Глядачі, які стали свідками найцікавішої боротьби сміливих і спритних козаків, з великим ентузіазмом вболівали за своїх друзів.

Кожний конкурс оцінювало високоповажне журі у складі директора технікуму - Попа Л. І., заступника директора з навчальної роботи - Коріневської А. І., заступника голови козацької жіночої громади - Шинкаренко Ю. І., отамана Буджацького козацтва - Тимофеєва В. Я. На святі була й військова старшина змагань: отаман козацьких розваг - Корженко М. М., військовий суддя змагань - Литвиненко О. М. та військовий писар - Василенко Т. М. У перервах між конкурсами виступали вихованці спортивної школи відділення акробатики, які показували глядачам неймовірні акробатичні номери.

За підсумком результатів проведених конкурсів журі оголосило переможців. 1 місце посів курінь "Козацька воля", який захищав честь відділення організації виробництва, екології та гідромеліорації на чолі з отаманом Валерієм Якименко та завідуючою відділенням  С.М.Степовою. Курінь нагородили кубком та дипломом, а кожного учасника - похвальною грамотою за активну участь у змаганнях.

Мироненко Богдан

Write a comment

Comments: 3