Поїздка студентів групи О-31 в Умань та Вінницю

11-12 жовтня студенти групи О-31 відділення «Організації виробництва, екології і комп’ютерних технологій» їздили на екскурсію до Умані та Вінниці. Програма була дуже насичена, тому що вона містила як відпочинок і екскурсії, так і відвідування Уманського національного університету садівництва. Разом з студентами поїхали куратор групи О-31, викладач зарубіжної літератури Гуцул Ірина Анатоліївна і викладач економічних дисциплін Колаковська Світлана Пилипівна.

Наших студентів дуже гостинно зустріла кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту  Новак Інна Миколаївна. Вона організувала зустріч з деканом і викладачами університету факультету «Менеджмент». Була продемонстрована дуже змістовна презентація про університет, про порядок прийому студентів після закінчення технікуму, про заходи та навчання. Викладачі університету теж розповідали про цікаві методи викладання і перспективи працевлаштування після закінчення навчання. Нашим студентам паралельно організували брейк-каву. Студенти дізналися, що в університеті факультет «Менеджмент» має 4 направлення:  менеджмент і адміністрування, готельно-ресторанний бізнес, туристичний бізнес і менеджмент зовнішньо економічної діяльності. Тобто вибір для наших майбутніх випускників дуже широкий і перспективний.

А в кінці зустрічі всім нашим студентам і викладачам подарували підручники по зовнішньоекономічній діяльності і сувеніри.

Після зустрічі з викладачами і презентації Інна Миколаївна провела екскурсію, де показала студентське містечко. Нашим студентам дуже сподобалось, що на одній території дуже компактно розташовані - бібліотека, пошта, студентська їдальня, Інтернет - кофе, 5 гуртожитків і профілакторій, де студенти можуть безкоштовно оздоровлятись на протязі року. І дуже важливо, що університет знаходиться на території Софіївського парку, де студенти можуть гарно проводити свій відпочинок. Потім наших студентів поселили в одному з студентських гуртожитків.

В кінці дня група поїхала на екскурсію до Вінниці на вечірні фонтани, і на зворотньому шляху  всі ділилися своїми незабутніми враженнями.

Наступного дня Інна Миколаївна організувала екскурсію по Софієвському парку. Всі милувалися гарною природою і слухали екскурсовода про історичне минуле цього чуда природи і людської праці.

Поїздка була дуже плідною, деякі студенти планують продовжити навчання в Уманському національному університеті садівництва після закінчення ношого технікуму.

Студенти дуже вдячні викладачам Гуцул Ірині Анатоліївні та Колаковській Світлані Пилипівні, які супроводжували групу і зав. відділення Степовій С.М. за організацію дуже цікавої екскурсії, яка запам’ятається їм на все життя.