Менеджери групи О-31 на екскурсії в податковій інспекції

29 лютого 2016 року студенти групи О-31 під керівництвом куратора Колаковської Світлани Пилипівни зробили візит до Білгород-Дністровської ОДПІ ГУ УКРІНФОРМ в Одеській області, завдяки якій мали змогу разом поринути в історію виникнення податків та становлення податкової системи.

Студенти були тепло зустрінуті начальником Білгород-Дністровської ОДПІ ГУ УКРІНФОРМ в Одеській області  Юрієм Мозгальовим і фахівцями інспекції. Про це повідомили в прес-службі ГУ УКРІНФОРМ в Одеській області. Зустріч проводилась в центрі обслуговування платників.

 

Фахівці розповіли своїм гостям про роботу Центру, надання адміністративних послуг  та електронних сервісах, ознайомили з прикладами податкових документів. Особливий інтерес  у студентів викликала інформація про електронні сервіси УКРІНФОРМ та декларування доходів громадян.

 

Студентам також розповіли про право на податкову знижку, яка надає можливість громадянину частково компенсувати витрати на оплату навчання, іпотечний кредит, недержавне страхування,  роз’яснили значення подання підприємцями звітності та податкових декларацій, отримання представниками бізнесу сертифікатів електронного ключа, роз’яснили принцип використання особистого електронного підпису. Екскурсія виявилася цікавою та пізнавальною. Ми хочемо висловити слова подяки куратору, яка разом з нами поринула в світ оподаткування, а також адміністрацію технікуму та відділення за надану можливість відвідати Білгород-Дністровську об’єднану державну податкову інспекцію.

 

 Група О-31

Верещак Лариса